torsdag 6 augusti 2009

Från den ena lådan till den andra

NÅGON eller några av dessa tre har gjort det ofattbara. Det onämnbara! När jag kom hem i förrgår hade någon BAJSAT på lådan! Och igår såg jag att Apple Pie rafsade runt lite grand, satte sig, lyfte på svansen och KISSADE! Jag är så stolt!

Apple Pie älskar förresten Royals Baby Cat Instinctive. Han är fortfarande liten, men med den takt han glufsar i sig Baby Cat så lär han dra om de andra vilken sekund som helst!


Brott: Bus på hög nivå
Skyldig: Apple Pie
Gärningsbeskrivning: Klättrar upp till toppen av bolådan och åker rutchkana ner i vatten- och matskålarna. Välter kattmjölksskålen vanemässigt. Överkonsumerar kattungeblötfoder. Klättrar längs stolsbenet upp på moderns hopp-in-hopp-ur-stol.


Brott: Bus på hög nivå
Skyldig: Aloha
Gärningsbeskrivning: Klättrar upp på sin moders hopp-in-hopp-ur-stol och kastar sig därefter ner i vatten/matskålen eller fatet med kattmjölk eller kattlådan, alternativt en kombination av ovanstående. Klättrar på burgallret. Åker rutchkana nerför bolådan.

Straff: Tvångsgoss

Men så här rara försöker de framställa sig!

I afton hade de tre musketörerna besök av två små barn med medföljande föräldrar. De små barnen var förtjusta. Apple Pie, Amelia och Aloha var förtjusta. Föräldrarna var nog till och med förtjusta, fastän modern i den kullen uttryckte att hon ju egentligen inte gillar katter.

ALLA gillar kattungar. Så enkelt är det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar